vineri, iulie 1, 2022
22.9 C
Craiova

Paul Stănescu, la petrecerea PSD Olt de 1 mai: „Aici, la firul ierbii, chiar se ştiu toate lucrurile”

Aproximativ 1.000 de persoane au participat ieri, la Slatina, la petrecerea câmpenească organizată de filiala PSD pentru a sărbători Ziua Internațională a Muncii.

„Noi de fiecare dată ne-am propus să ne întâlnim cu cetăţenii din municipiul Slatina, cu membri noştri de partid, să stăm de vorbă cu ei. Bem o bere, mâncăm un mic, discutăm subiecte diverse, sunt lucruri pe care uneori le pierzi din vedere, ori aici, la firul ierbii, chiar se ştiu toate lucrurile. De aceea e o mare plăcere să ne întâlnim cu colegii noştri şi cu cetăţenii municipiului Slatina. Nu facem politică astăzi, stăm de vorbă, toate chestiunile sunt amicale, fără politică, fără decizii politice, fără nimic”, a declarat Paul Stănescu, citat de Agerpres.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a afirmat că social-democraţilor din Slatina, care sărbătoresc Ziua muncii prin petrecere la iarbă verde de mai mulţi ani, nu le este ruşine cu astfel de evenimente.

„E o sărbătoare pe care PSD Slatina a sărbătorit-o de fiecare dată, suntem alături de membrii şi militanţii organizaţiei noastre, ne face plăcere să ne întâlnim cu toţii, cu voie bună, lumea să se simtă bine. (…) Să nu uităm că această sărbătoare a plecat din America şi nu de la comunişti, cum încearcă unii să sugereze. E adevărat, poate românii au ridicat la nivel de artă această sărbătoare, dar, cu toate acestea, este o sărbătoare a noastră şi nu ne este ruşine cu ea”, a conchis Oprescu.

Petrecerea cu muzică populară, mici şi bere a avut loc în municipiul Slatina, în pădurea din proximitatea râului Olt.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie