Paul Stanescu, noul secretar general al PSD

Paul Stănescu, noul secretar general interimar al PSD, a declarat marți seară, după ședința CEx a PSD, în cadrul căreia Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea partidului, că în perioada următoare va merge în fiecare județ care a obținut rezultate slabe la alegerile prezidențiale pentru a analiza situația. 

Stănescu a ținut să menționeze și că a avut o relație foarte bună cu Viorica Dăncilă “până am intrat în partid în aceste alegeri”.

”Astă seară PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toții că conducerea unui partid este un sport de echipă și așa trebuie să funcționeze. O apreciez mult pe Viorica Dăncilă și sper să rămânem în continuare prieteni. Vom sta de vorbă cu fiecare organizație. Asta vom face în următoarea perioadă. Până să tăiem porcul, după ce tăiem și porcul. Vom merge în fiecare județ, vom sta de vorbă și vom analiza să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a declarat Paul Stănescu.

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD, marți seară, iar întreaga conducere a partidului a fost dizolvată. 

Locul lui Dăncilă a fost luat, ca interimar, de Marcel Ciolacu. Paul Stănescu va fi secretar general. 

Conducerea PSD a mai decis în ședința CEx organizarea unui congres în luna februarie. Viorica Dăncilă ar urma să preia conducerea Organizației de femei a PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că Paul Stănescu va avea funcţia de secretar general în partid. Totodată, acesta a anunţat şi care vor fi cei opt vicepreşedinţi regionali.

„După ce m-au propus colegii ca şi preşedinte interimar, conform cutumei şi a statutului, mi-am ales în primul rând secretarul general şi primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegerile normale. Alături de domnul Paul Stănescu, automat au intrat toate cele cinci judeţe care au câştigat alegerile şi în al doilea tur de scrutin, aici mă refer la preşedintele de la Teleorman, preşedintele de la Mehedinţi, domnul Georgescu Aladin, domnul Adrian Gâdea, domnul Mihai Weber de la Gorj şi domnul Niculae Bădălău de la Giurgiu. De asemenea, în această conducere trebuie să fie şi o reprezentare regională. Sunt opt regiuni de dezvoltare a ţării şi în fiecare regiune s-au făcut propuneri: domnul Gabriel Zetea şi domnul Moldovan, domnul Gliga Vasile, domnul Nistor Laurenţiu, domnul Claudiu Manda, doamna Federovici şi domnul Benea, domnul Dan Nica, domnul Pavel Marian, doamna Gabriela Firea şi domnul Mutu Gabriel”, a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu