luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, mesaj către tinerii social-democrați: „Nu încercați să ardeți etape”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul general al formațiunii, Paul Stănescu, au participat la Școala Politică a Tineretului Social Democrat (TSD), organizată în weekend la Cheile Grădiștei.

Cei doi au vorbit despre programul „Sprijin pentru România”, dar și despre politică externă și despre planurile PSD pe termen scurt, mediu și lung. În plus, le-au transmis tinerilor social-democrați câteva sfaturi din propria experiență. Potrivit participanților, Paul Stănescu a vorbit despre cât de importantă e organizația locală și participarea membrilor la activități comune – o echipă puternică locală înseamnă un partid puternic.

La rândul său, Marcel Ciolacu le-a spus tinerilor că a mers cu Paul Stănescu prin țară și au observat că în conducerea companiilor sunt oameni tineri. I-a încurajat pe cei din TSD să nu se grăbească, în politică.

„Nu poate să existe un partid solid, dacă nu are un fond solid. Nu trebuie să fiți după chipul și asemănarea șefilor dumneavoastră (…) trebuie să vă creați singuri calea și să nu încercați să ardeți etape. E normal să vă doriți să ajungeți parlamentari, miniștri, încercați să aveți o experiență nu numai politică, ci și una administrativă. Nu vă grăbiți, fiindcă tot ce crește repede și scade repede. Încercați să aveți un fond cât mai solid”, le-a spus liderul PSD mai tinerilor si colegi.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie