joi, ianuarie 28, 2021
-0.3 C
Craiova

Pensiile ar putea întârzia în ianuarie

Pensiile ar putea ajunge la destinatari cu o întârziere de câteva zile. Anunțul a fost făcut luni, 6 ianuarie, de Compania Națională Poșta Română.

„Într-o lună obişnuită, Poşta Română primeşte prima parte a banilor de pensii cu trei zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate”, a comunicat Poșta Română.

Pensiile se vor vira de către Casa Naţională de Pensii Publice către Poşta Română începând cu 7 ianuarie.

Motivul acestei întârzieri îl reprezintă închiderea de an și se închid creditele bugetare. „Transformarea acestora în cash şi distribuirea în genţile fiecărui factor poştal durează aproximativ trei zile”, a mai comunicat Poșta Română.

Directorul general al Poștei Române i-a asigurat pe pensionari că banii lor vor fi livrați cât de repede se poate.

„În ianuarie ne aflăm într-o situaţie specială, ca urmare a închiderii de an din instituţiile statului. Acum, la început de an, lucrurile încep să se aşeze şi să fie alimentate de energia caracteristică acestei perioade. Poşta Română va lucra la capacitate maximă începând cu data de 6 ianuarie. Noi, Poşta Română, înţelegem nevoia pensionarilor de a avea pensia la timp în buzunar, fapt de care ne asigurăm lună de lună. Fiecare român trebuie să aibă încredere în această companie, fără să aplece urechea la fake-news-uri sau dezinformări premeditate”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Ultimele stiri

Horoscop, 28 ianuarie 2021. Ce îți rezervă astrele

  Berbec Prietenii sunt familia pe care o alegeţi şi se pare că aţi ales foarte bine, căci astăzi o persoană...

Mai multe articole din aceeasi categorie