luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Percheziții la Pro România Severin: primarul din Orșova, acuzat că a mințit că e membru de partid

Sediul Pro România din Drobeta Turnu Severin a fost percheziționat astăzi de poliție. Acțiunea e legată de dosarul în care primarul din Orșova e cercetat pentru că ar fi mințit, la alegeri, că e membru de partid.

Concret, la alegerile din 2020, Marius Stoica ar fi săvârșit infracțiunea de mărturie mincinoasă, declarând fals că este membru al unui partid politic, mai precis PRO România, la dosarul de candidatură depus la Judecătorie.

Contactat de euroolteniainfo.com, secretarul general al Pro România, Alin Văcaru, a declarat că „e o porcărie. Au rezolvat problema de la sectorul 1 si caută adeziunea primarului de la Orșova! Normal ca era și este membru! Am și răspuns la adresele politiei Orșova acum câteva luni. Dar este frumos spectacolul… Și dacă nu ar exista adeziune, a fost validat de un tribunal, a fost verificat dosarul la BEJ. A fost depus de Pro România Mehedinți, nu înțeleg acțiunea poliției, dar în fine… Ne place circul”.

Sursa foto: Ziarul de Mehedinti

Ultimele stiri

Bogdan Aurescu participă azi la reuniunea miniștrilor de Externe ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa astăzi, la Bruxelles, la reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre UE. Pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie