luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Peste 6.000 de doze de vaccin antigripal au fost repartizate în Olt, pentru copii

Peste 6.000 de doze de vaccin antigripal au fost repartizate în judeţul Olt, din achiziţia Ministerului Sănătăţii, pentru imunizarea copiilor, aceştia fiind prima categorie considerată la risc pentru care este distribuit vaccin antigripal în acest an, au anunţat luni reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Pentru sezonul rece 2021 – 2022, DSP Olt a primit o primă tranşă de 6.160 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea copiilor, atât a celor care se adresează cabinetelor medicilor de familie, cât şi a celor din instituţiile de ocrotire socială.

DSP Olt a mai anunţat că o nouă tranşă de vaccin antigripal este aşteptată la finalul săptămânii în curs, pentru imunizarea celorlalte categorii de populaţie considerate la risc.

În acest an DSP Olt a catagrafiat în vederea vaccinării antigripale aproximativ 49.400 de persoane care doresc să se vaccineze, iar comparativ cu anul trecut numărul acestor persoane s-a înjumătăţit, având în vedere că în 2020 au fost catagrafiate pentru imunizare împotriva gripei peste 98.000 de persoane.

Ultimele stiri

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa le-a scris părinților o scrisoare

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa le-a scris părinților și le-a cerut iertare pentru tot, anunță stiripesurse.ro. Avocatul...

Mai multe articole din aceeasi categorie