Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Peste 800 de noi locuri de munca in Rovinari! Investitie de 20 de milioane de euro intr-o societate care va realiza sisteme de siguranta auto in orasul din Gorj!

Compania Autoliv va deschide o nouă fabrică de sisteme de siguranţă auto în oraşul Rovinari, din judeţul Gorj, investiţia ridicându-se la aproximativ 20 milioane de euro.

Compania Autoliv a anunţat deschiderea unei noi fabrici de sisteme de siguranţă auto în Rovinari, judeţul Gorj. Iniţiativa dezvoltării Autoliv într-o nouă locaţie din ţară vine pe fondul unor creşteri de volume pe care compania le previzionează pentru următorii trei ani.

„Decizia companiei Autoliv de a investi în judeţul Gorj, în Rovinari, a avut la bază forţa de muncă existentă în această zonă, ce a manifestat disponibilitate şi dorinţă în a-şi construi o carieră în industria auto. Susţinerea din partea autorităţilor locale a fost de asemenea un argument în favoarea acestei decizii“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Rovinari.

800 de noi locuri de muncă

“Lucrările vor începe chiar în luna decembrie şi producţia  este planificată să înceapă la mijlocul anului 2019”, se mai arată în comunicatul Primăriei Rovinari.

„Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranţă auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători auto din lume. Autoliv are peste 72.000 de angajaţi în 27 de ţări. În plus, compania are 23 de centre tehnice în nouă ţări din întreaga lume. În România, Autoliv este prezentă din 1997, având peste 10.000 de angajaţi, in urmatoarele localităţi din ţară : Braşov. Lugoj, Reşiţa, Sf. Gheorghe şi Oneşti.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of