Piturca a castigat la Medias! Craiova si-a revenit dupa infrangerea in fata FCSB si viseaza din nou la titlu!

Piturca a castigat la Medias!

Piturca a castigat la Medias! Prima victorie a Craiovei in noul mandat al managerului si oltenii viseaza din nou la titlu. Piturca a reusit sa puna ordine in jocul elevilor sai si a obtinut un succes in fata fostului lider al Ligii 1.

Oltenii au început în forță și în minutul 1 bifau prima mare ocazie de gol, dar torpila lui Vătăjelu a lovit bara transversală. Cinci minute mai târziu, Luis Nițu (18 ani) a deschis scorul cu un gol la colțul scurt. Tânărul fotbalist a devenit primul jucător născut în anul 2001 care marchează în Liga 1.

Medieșenii au egalat în minutul 41 prin Dumitru Cardoso, dar 30 de secunde mai târziu, Vătăjelu i-a adus din nou în avantaj pe olteni cu un șut de la distanță. 

Cicâldău și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut de la 17 metri, care-l prinde pe Pleșca la pământ. Cu un minut înainte de final, Neluț Roșu, abia intrat pe teren, a înscris cu capul și a stabilit scorul final, 2-3. 

Piturca asteapta pauza din octombrie

Piturca a castigat la Medias! Fostul selectioner a bifat prima victorie dupa infrangerea cu FCSB. El a vorbit apoi relaxat la conferinta de presa. „Am avut emoții pe final. Mediaș e o echipă bună, în atac are jucători buni. Conduceam cu 3-1 și am luat un gol dintr-o fază fixă. N-aveam voie să primim acel gol, dar nu mai contează. Important e că am câștigat. Mai avem de lucru, mai sunt băieți care trebuie să vină din urmă, accidentați. 

În octombrie vom avea o perioadă de pregătire și atunci vom fi 90%. Eu îmi doresc să avem meciuri din 3 în 3 zile, așa e cel mai bine. Adversarii au acuzat arbitrajul? Pai sunt și eu nemulțumit atunci de golul lor, când a fost fault la Kelic. Dar ce mai contează? Arbitrii au încercat și cred că și-au făcut datoria”, a declarat Victor Pițurcă după meci.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu