“Placerea cea mai marea mi-a facut-o sa o demit pe doamna Vasilescu”

  Ludovic Orban continua DEPESEDERIZAREA in Guvern. Acesta a continuat, ironic: “Am eliberat-o din aceasta functie ca sa poata sa se ocupe linistita de campanie”.  

Lia Olguța Vasilescu nu a ramas datoare si a raspuns foarte prompt, in acelasi stil: “Guvern de maneliști care taie pensii și salarii”.

Lia Olguța Vasilescu „Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL… Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum… Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a precizat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, în luna martie a acestui an. Anunțul a fost făcut atunci de Liviu Dragnea.

Este una abordarile obisnuite ale politicienilor nostri, de la care se aspteapta cu totul altceva  si o “garantie” a faptului ca asa va  decurge campania electorala si dialogul politic, iar rezultatele vor veni ca si pana acum.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu