Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

PNL a inchis lista celor care vor sa candizeze la postul de primar general al Craiovei si al Bucurestiului! Vezi cine sunt cei care se vor bate pentru a conduce cele doua mari orase!

Partidul National Liberal a inceput deja sa se pregateasca pentru campania electorala de la alegerile locale din 2020. Liberalii au avut ca temen ziua de joi pentru a se inscrie pentru a fi alesi ca si candidati la postul de primar in orasele mari. Printre aceste orase s-au numarat si Craiova, si Bucurestiul. 

Cinci liberali ar vrea să conducă oraşul din Banie. În primul rând, s-au înscris deputaţii Ionuţ Stroe (fost purtător de cuvânt al PNL) şi Nicolae Giugea. Şi un senator în funcţie se află în competiţia internă – Mario Oprea, ales care la alegerile interimare pentru primărie a ieşit pe locul al doilea. Nu în ultimul rând, lista candidaţilor e închisă de consilierul Flavius Sirop şi de fostul jurnalist Mihai Firica.

Pentru Bucuresti, s-au înscris patru persoane. În primul rând, Florin Cîţu, vicepreşedinte al PNL şi lider al senatorilor liberali, şi-a depus dosarul de candidatură. De asemenea, s-a înscris şi Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al formaţiunii. În competiţie a intrat şi Ciprian Ciucu, cel mai vocal consilier general al PNL. Nu în ultimul rând, pe lista candidaţilor este Gabriel Dumitraşcu.

PNL isi va desemna candidatii la posturile de primar in luna martie. Pana atunci fiecare candidat va depune un proiect prin care va incerca sa arate cum va rezolva problemele acestor mari orase. De asemenea, fiecare candidat va da o declaratie prin se va angaja ca nu isi va ataca contracandidatii si ca, in cazul in care va pierde, il va sprijini mai departe pe cel care va castiga disputa in partid.

La Craiova se va tine cont si de rezultatele unui sondaj de opnie!

„Am luat decizia ca până la sfârşitul acestui an să desemnăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Municipiul Craiova. Am luat această hotărâre ținând cont și de faptul că anul viitor vom avea două runde de alegeri, iar cei desemnați candidați vor avea asfel posibilitatea să-și demonstreze valoarea și capacitatea de a aduce voturi pentru PNL în localitățile lor. La Craiova va fi ceva mai complicat, fiind municipiul reședință de județ, vom ține cont și de rezultatele sondajului pe care îl vom comanda în perioada următoare. Cine va figura în sondaj? Din câte știu, președintele filialei (senatorul Mario Ovidiu Oprea, președintele PNL Dolj – nr) își dorește, sunt și alți colegi pe care i-am văzut implicați pe zona de administrație, în legăură permanentă cu grupul de consilieri locali, probabil și dintre consilierii locali sunt mai mulți care vor figura în sondaj, posibil și alți doritori. Vom vedea în perioada următoare. Eu nu! După cum știți, tot timpul am avut o aplecare mai mare spre județ așa că mă voi concentra în continuare pe organizația județeană și pe consiliul județean”, a spus Șefan Stoica, liderul PNL Dolj.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of