PNL si-a desemnat candidatul care se va bate pentru Primaria Slatina! Un fost ziarist local, Mario De Mezzo, il va infrunta pe actualul edil, Emil Mot!

Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că propunerea pe care şefii organizaţiei municipale i-au făcut-o candidatului Mario De Mezzo s-a bazat pe mai multe „studii sociale şi politice“ şi pe rezultatele Alegerilor Europarlamentare, care, toate, au condus către o tipologie de candidat. Iar cel prezentat ar corespunde acesteia.

De marti, este oficial: Mario De Mezzo, prezent de ceva vreme în special la Realitatea TV, în diverse emisiuni, unde este prezentat drept consultant de imagine, este candidatul PNL Slatina pentru fotoliul de primar.

Acesta spune că este convins că va fi primarul Slatinei din 2020. Candidatura sa a fost aprobată luni-seara, 2 septembrie 2019, de cei aproximativ 30 de membri ai Biroului Municipal Slatina, conform declaraţiilor preşedintelui organizaţiei PNL Slatina, Viorel Dumitrescu. Mario De Mezzo a precizat că este membru al PNL de aproximativ un an, activând la PNL Sector 1.

. „Dacă veţi căuta în trecutul meu, veţi vedea că în ultimii 15 ani nu există altceva decât politică de dreapta“, a spus însă De Mezzo. El a mai precizat că va continua să răspundă invitaţiilor realizatorilor de televiziune, unde va merge ca specialist în domeniile în care şi-a dovedit competenţa sau ca om politic, în funcţie de specificul emisiunii.

Mario De Mezzo (42 ani) a fost jurnalist în presa locală, în Slatina. După plecarea din oraşul de origine a fost director al fundaţiei Habitat for Humanity România, manager în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României şi managerul Grupului Editorial ALL, ocupând de asemenea funcţia de preşedinte al Uniunii Editorilor din România.

În campania pentru Alegerile Prezidenţiale, De Mezzo va coordona activitatea PNL la nivelul municipiului Slatina. O altă precizare clară l-a vizat, în schimb, pe vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu, fost preşedinte PNL Olt, despre care De Mezzo a spus că ar avea o problemă de imagine, fiind perceput drept finul lui Tăriceanu, prin urmare nu va face parte din echipa sa de campanie.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu