PNL Slatina a început campania: vrea echipă de fotbal în Liga I și spital nou

PNL Olt a început campania electorală pentru Primăria Slatina. Președintele organizației, Liviu Voiculescu, și-a pregătit deja „muniția” și promite câteva proiecte cu care vrea să obțină voturile cetățenilor la alegerile locale din 27 septembrie. Aud, ascult, rezolv sunt cuvintele-cheie cu care Liviu Voiculescu pornește în campanie.

Potrivit unui comunicat remis euroolteniainfo.com, „candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a identificat și introdus în platforma sa electorală câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina”. Printre acestea: un nou spital, digitalizare, parc de aventuri, parcări, creșe sau reabilitarea Centrului vechi, prin oferirea de granturi pentru proprietari, cu dobândă zero, în scopul refacerii clădirilor. Mai mult, liberalii vor ca orașul să aibă o echipă de fotbal în Liga I.

„Liviu Voiculescu, candidat PNL la Primăria Slatina, împreună cu întreaga sa echipă liberală își propun să concentreze întreaga campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor.
În acest scop, a fost inițiată platforma online www.tuestislatina.ro unde slătinenii pot participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina”, se arată în comunicat.

Articole asemanatoare