Poli Iași – Craiova, sâmbătă. „Suntem favoriți pe hârtie”

Antrenorul Universității Craiova, Cornel Papură, a declarat că meciul de sâmbătă contra celor de la Politehnica Iași va fi unul dificil. „Ei vin după două înfrâgeri. Noi suntem favoriți pe hârtie, nu știu dacă pe teren va fi așa. Nu știu dacă e cineva favorit, ațti văzut FCSB – Clinceni, 0 la 0. Trebuie să fim concentrați. Ei sunt o echipă pentru care orice punct e important. Acum, presiunea este cea mai mare. Nu vrem să ne mulțumim cu calificarea în play off”, a spus antrenorul Papură.

Alex Popescu a revenit

Atacantul Alex Popescu a revenit sub vechiul contract la Universitatea Craiova, el evoluând ultima oară la Academica Clinceni.

În același timp, atacantul Jovan Markovic a fost împrumutat la Academica Clinceni până la finalul sezonului competițional. Papură a spus că deocamdată nu știe unde îl va folosi pe Alex Popescu, dar că are nevoie de el. Pe de altă parte, speră ca Markovic să joace la Clinceni și să îi fie puse în valoare calitățile.

Rednic: E momentul!

Antrenorul Politehnicii Iași, Mircea Rednic, își dorește să îi bată pe olteni. „Pentru următorul joc am tot lotul la dispoziție, fără accidentați sau suspendați. E momentul să obținem un rezultat pozitiv, mai ales că mi-am propus 6 puncte în aceste 2 partide până la play-out. Am mai avut experiențe cu Universitatea Craiova. Am pierdut un campionat, iar ei au pierdut o calificare in cupele europene. Eram jucător la Rapid în acea perioadă. Dintre cele două meciuri pe care le avem de disputat cu ei îmi doresc mai mult să câștigăm sâmbătă. Până în martie, când jucăm în Cupă contra lor mai este timp. Oricum, ne focusăm pe ambele competiții. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm în semifinale”, a spus  Rednic în conferința de presă.

Universitatea Craiova se află în acest moment pe locul II în Clasamentul Ligii I, cu 43 de puncta, iar Politehnica Iași pe locul 12, cu 22.

Articole asemanatoare