joi, februarie 25, 2021
2.9 C
Craiova

Politicienii din Olt fac campanie pentru vaccin

Etapa a doua de vaccinare a început, iar oamenii politici din județul Olt se întrec în a face campanie imunizării. De la primele ore, aceștia și-au postat pe Facebook mesaje și fotografii în care apar la cabinet medicale și încurajează populația să se vaccineze, ca să revenim cât mai repede la viața de dinainte de pandemie.

Printre fruntași a fost primarul din Caracal, Ion Doldurea.

„În această dimineată am ales să fiu printre primii vaccinați anti Covid 19 în etapa a II -a din campania națională. Centrele de vaccinare sunt pregătite pentru a răspunde solicitărilor tuturor celor care au decis să se vaccineze.

După aproape un an în care viața noastră a fost paralizată de pandemie, simțim șansa reală de a ne întoarce în mare parte la stilul de viață cu care eram obișnuiți.

Decizia de a ne vaccina este personală. Cu siguranță ea ne protejează de manifestarea brutală a virusului și, nu în ultimul rând, ne oferă ocazia să ne protejăm oamenii dragi nouă. Putem pune stop extinderii bolii, creșterii numărului de îmbolnăviri și a deceselor.

Am făcut acest vaccin și cu gândul trist că întârzierea apariției lui mi-a furat în acest an câțiva prieteni dragi. Dumnezeu să îi aibă în pază!”, a scris social-democratul.

Șeful PNL Olt: „Am făcut ce trebuia să fac!”

Senatorul liberal Liviu Voiculescu s-a vaccinat și el și spune că este singura cale prin care vom putea reveni la normalitate.

„Am primit prima doză a vaccinului anticovid!

Iar sentimentul care mă încearcă acum este de împlinire, ca și cum speranțele mele și ale tuturor oamenilor de a străbate cât mai repede tunelul prin care ne-a purtat atât de mult timp pandemia mondială de Covid, au ajuns în sfârșit la lumină.

Am făcut ceea ce trebuia să fac! Pentru mine, pentru toți cei dragi mie și pentru toți oamenii din jurul meu. Pentru că am convingerea că vaccinul anticovid este singura soluție pentru a reveni cu toții la normalitatea pierdută.

Sper că puterea exemplului, un exemplu pe care îl dau și eu astăzi, va conta pentru toți acei care nu cred în vaccin sau care nu sunt hotărâți să se imunizeze prin vaccin”, spune președintele PNL Olt.

Prefectul de Olt: Recomand cetățenilor județului Olt să se vaccineze

Florin Homorean, prefectul județului, așteaptă să îi vină rândul. Cei de la biroul de presă ne-au declarat că acesta încă nu a fost programat, dar urmează. Până atunci, mesajul său este pro-vaccinare.

„Am trecut, pentru o perioadă lungă de timp, prin momente dificile din cauza restricțiilor impuse de pandemie Covid-19.

Astăzi, la nivelul județului Olt, sunt deschise 5 fluxuri de vaccinare, în 5 orașe: Slatina, Caracal, Corabia, Scornicești și Drăgănești-Olt, centre în care a început vaccinarea pentru etapa a II – a.

Încurajez cu tărie și recomand cetățenilor județului Olt să se vaccineze împotriva Covid-19 pentru a reveni la normalitate. Eforturile pe care cu toți le-am depus în această pandemie au astăzi rezultat datorită vaccinării.

Imunizarea prin vaccinare este ce mai sigura cale de apărare pentru a limita răspândirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, este mesajul transmis de Florin Homorean, prin intermediul euroolteniainfo.com.

Pe de altă parte, șeful USR Olt, Fănel Bădici, mai are de așteptat. Nefiind în categoriile care se încadrează în etapa a doua, el va fi vaccinat în etapa a treia.

„ Mă voi vaccina câ de repede pot, dar respectând programarea, desigur. Acum sunt bătrâni pe listă, oameni cu probleme de sănătate. Eu probabil mă voi vaccina în etapa a treia, deocamdată vreau să fie vaccinați membrii mai în vârstă ai familiei mele și cei cu probleme”, ne-a declarat Bădici.

Ultimele stiri

Horoscop, 25 februarie 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec Dacă vă simțiți prudenţi astăzi, dragi Berbeci, nu vă alarmați. Acest lucru poate fi un lucru bun, deoarece uneori...

Mai multe articole din aceeasi categorie