sâmbătă, aprilie 17, 2021
2.2 C
Craiova

Polițiștii, puși să culeagă informații despre proteste. De infracțiuni cine se ocupă?

O adresă care circulă la inspectoratele de poliție din țară a fost făcută publică de un sindicat. Aceștia arată că șefii Poliției Române sunt preocupați în această perioadă de protestele anti-Guvern și mai puțin de infractori.

„Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de „influențele politice”.

O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare.

Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează!

Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc”, spun cei de la Sindicatul Europol.

În aceste condiții, nu e de mirare că infractorii se duc în sediul poliției și înjunghie agenți, nu e de mirare că oamenii își fac singuri dreptate și că încrederea populației în structurile de ordine și siguranță publică este la cote minime. Ne întrebăm cât mai durează până se va ajunge și la magistrați așa cum s-a ajuns în acea secție de poliție??

Ultimele stiri

Ajutor de stat pentru viticultori: 500 de euro pe hectar

Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu (PSD Olt), a anunțat că a fost aprobată în plen...

Mai multe articole din aceeasi categorie