vineri, iulie 1, 2022
38.4 C
Craiova

Portarul Silviu Lung Jr. se retrage de la Națională

Portarul de 31 de ani Silviu Lung jr. a decis să se retragă din circuitul primei reprezentative printr-un mesaj emoționant adresat suporterilor tricolori, colegilor de echipă și staff-urilor tehnice cu care a lucrat la echipa națională.

Silviu a apărat de 3 ori poarta primei reprezentative, fiind în schimb o prezență constantă în lotul României, un exemplu de profesionalism și seriozitate.

Într-un comunicat al FRF se arată că „echipa națională și Federația Română de Fotbal îi mulțumesc și îi urează mult succes în cariera viitoare la nivel de club!”

Iată mesajul lui Silviu:

“Dragi suporteri, coechipieri și membri ai staff-ului echipei naționale,


Am petrecut 11 ani minunați la echipa națională, am avut colegi de excepție și selecționeri care m-au prețuit, bucurându-mă de afecțiunea suporterilor noștri minunați. Am răspuns cu drag fiecărei convocări și am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiție care cu siguranță va continua și în anii ce urmează.

A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naționale și vă mulțumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învățat și pentru prietenia cu care m-ați înconjurat mereu.

Cuvintele sunt prea puține să îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice și administrative. Am câștigat prieteni adevărați la echipa națională și în Federația Română de Fotbal, cu care mă mândresc.


Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!“


Lung jr şi-a început cariera la Universitatea Craiova, la care a evoluat până în 2011, iar apoi s-a transferat la Astra Giurgiu, iar din 2017 se află la Kayserispor.

Tatăl său, Silviu Lung senior, a adunat 77 de selecţii la echipa naţională, iar fratele sau mai mare, Tiberiu Lung, a avut o selecţie.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie