joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Premierul, la Craiova: test drive la Ford și prânz la Brigada Multinațională

Premierul demis Ludovic Orban vine astăzi în Bănie, unde va avea un bogat program de vizite.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Guvern, Ludovic Orban va fi prezent de la ora 9.00 la fabrica de locomotive Softronic, apoi, peste o oră, va fi primit la fabrica de autoturisme Ford, unde va avea o întrevedere cu Andrew McCall, vicepreședinte Relații Guvernamentale în cadrul Ford Europa, și Ian Pearson, președintele Ford România.

Cu prilejul vizitării fabricii, Ludovic Orban are în program și un  test-drive cu noul model Ford Puma.

De la ora 12.00 este prevăzută vizitarea Brigăzii Multinaționale Craiova , unde delegația guvernamentală va participa la un prânz de lucru cu militari din cadrul Brigăzii

De  la ora 14.00, premierul demis este așteptat la Compania de Avioane Craiova unde va vizita secțiile de producție și va discuta cu personalul companiei și cu membrii conducerii.

Vizita în Oltenia se va încheia la șantierul centurii de ocolire Balș, unde se va verifica stadul lucrărilor.

Însoțit de mai mulți miniștri

Din delegația guvernamentală vor mai face parte ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel-Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae-Bode, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, ministrul Tineretului și Sportului, Marian Ionuț Stroe. 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie