Premierul Ludovic Orban, în vizită în județul Mehedinți

Premierul Ludovic Orban vine azi în vizită în județul Mehedinți, împreună cu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

De la ora 11.00, delegația guvernamentală va participa la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”. Evenimentul va avea loc în Parcul General Ion Dragalina, din municipiul Orșova, și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Guvernului și pe canalul oficial de YouTube. După eveniment. premierul va susține declarații de presă.

De la ora 12.30, oficialii Guvernului României vor vizita compania Sumitomo Electric Bordnetze GMBH din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

La ora 13.45, delegația guvernamentală va participa la prezentarea proiectului noii termocentrale Romgaz-GSP Powerm din satul Halânga, comuna Izvoru Bârzii. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Guvernului și pe canalul oficial de YouTube, iar premierul va susține declarații de presă. 

De la ora 14.45, programul vizitei se va încheia cu prezentarea investiției private Spitalul „Laser Hospice” din Drobeta- Turnu Severin.

Articole asemanatoare