Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Presedinte la 16 ani! Un oltean este presedinte de club in Marea Britanie! Mihai Alexandru Radoi conduce un club din Liga a 13-a dintr-un total de 24 de ligi!

Jules Verne a scris “Capitan la 15 ani”, Euro Oltenia scrie despre un presedinte oltean de fotbal la doar 16 ani. Adevarul.ro dezvaluie povestea unui adolescent din Targu Jiu care a reusit sa devina presedintele unei echipe de fotbal din Anglia. Mihai-Alexandru Radoi, în vârstă de 16 ani, este şeful formaţiei Chingford United, care joacă în Divizia a 13-a din Anglia, din totalul de 24 de divizii. Radoi este jucator la formatia respectiva, dar, desi este presedinte, nu a reusit sa il convinga pe antrenor sa il folosesca si ca titular.

Chingford United a fost infiintata cu doar un an in urma si are in componenta mai ales romani care lucreaza in cosntructii, in capitala Marii Britanii. Mihai Alexandru Radoi este presedinte, desi are doar 16 ani.

Radoi povesteste cum a inceput totul. “Initial ne-am gandit la o echipa de teren redus, adica una cu 5 jucatori, dar apoi ne-am dat seama ca putem face si o echipa de teren normal, adica una de 11 jucatori. L-am intalnit pe antrenorul Cristian Vascaru si impreuna am reusit sa facem aceasta formatie”, a declarat presedintele de 16 ani al celor de Chingford United.

Multi dintre jucatorii romani care joaca pentru echipa prezidata de Radoi au evoluat si in Liga a II-a din Romania, dar din cauza conditiilor financiare au decis sa emigreze. Acum sunt multumiti ca, pe langa orele petrecute pe santierele de constructii, pot sa joace din nou fotbal la un nivel performant.

Sursa: adevarul.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of