marți, ianuarie 26, 2021
2.9 C
Craiova

Președintele SUA a beneficiat de un tratament revoluționar și și-a revenit!

Președintele american Donald Trump s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus. El își dorește să reintre în campania electorală începând de mâine (sâmbătă).

Informația a fost furnizată de dr. Sean Conley, medicul de la Casa Albă al președintelui american. Acesta spune că Donald Trump a reacționat foarte bine la tratament, iar în acest moment nu există indicii care să sugereze vreun progres al bolii.

„Sâmbătă se împlinesc zece zile de la diagnosticul de joi. Pe baza traiectoriei diagnosticelor avansate stabilite de echipă, anticipez pe deplin revenirea în siguranţă a preşedintelui la angajamentele publice la acel moment”, a precizat medicul american.

Președintele american a avut parte de un tratament revoluționar.

Președintele SUA a fost tratat cu un cocktail de anticorpi conceput de compania americană Regeneron. Anticorpii au fost obținuți din eșantioane de plasmă de la trei pacienți din Singapore. Deși foarte eficient, acest tratament este dificil de obținut pentru că nu există suficiente surse (sânge de la donatori vindecați). În acest sens, dr. Jonathan Renier, profesor de medicină la Universitatea George Washington, a declarat că „președintele ar fi singurul pacient de pe planetă care primește această combinație specifică de medicamente”.

Președintele Donald Trump a revenit luni seara la Casa Albă. El declară că se simte foarte bine și că e gata să reia mitingurile electorale.

Ultimele stiri

UE cere intensificarea vaccinărilor, testărilor și combaterea pandemiei

Comisia Europeană îndeamnă statele membre să intensifice campania de vaccinare, să recomande în continuare respectarea distanțării fizice și abținerea...

Mai multe articole din aceeasi categorie