sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Președintele Universității Craiova va fi votat de suporteri

Universitatea Craiova a luat decizia de a-l instala pe viitorul președinte al clubului în urma votului suporterilor.

„Abonează-te pentru noul sezon competițional și îți vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Știința este echipa orașului, a comunității, în special a tuturor suporterilor și nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet.

Primul mandat va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Abonații vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât și online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Vom reveni în viitor cu absolut tot ceea ce înseamnă procedura de candidatură și votare, precum și cu obiectivele propuse pentru primul mandat.

Începând de vineri, 11 iunie 2021, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competițional 2021-2022. Abonații sezonului trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere și procesare a cardului în valoare de 10 lei. Politica de ticketing va fi disponibilă în curând, atât pe website-ul oficial, cât și pe platformele noastre social-media”, anunță clubul.

Comentariile fanilor: „Țara arde și baba se piaptănă!”

Propunerea clubului a fost postată și pe contul oficial de Facebook, iar suporterii au criticat ideea. Mulți sunt de părere că staff-ul se ține „de abureli, în timp ce  cfr si fcsb transfera jucatori valorosi si antrenori de top . Nu v-a interesat niciodata de ce isi doresc suporterii”, scrie cineva.

Un altul e de părere că „U craiova” nu are nevoie de Presedinte. ca oricum a facut si va face figuratie. Echipa are nevoie sa scape de ciurucuri ( Bic, Capatana, Mamut, Ofosu, Federe, Camara, etc. ) si sa aduca jucatori de valoare, ca altfel dupa cum se misca alte echipe noi nu vom mai putea accede in Playoff”.

„Țara arde si baba se piaptana! Noi asteptam transferuri urgente si voi ne spuneti ca putem vota presedintele tocmai in martie 2022. Pai asta este comunicat important in perioada asta? O fi pt voi, noi asteptam transferurile!!!!”, mai spune un fan.

 

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie