luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Prima victorie în Liga I pentru FCU Craiova 1948. Mutu a mulțumit fanilor

FC U Craiova 1948 a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu 1-0, aseară, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Aceasta a fost prima victorie a echipei craiovene de la promovarea în Liga I şi primul succes al lui Adrian Mutu, fost fotbalist al lui Dinamo, ca antrenor al formaţiei finanțate de Adrian Mititelu Junior.

Unicul gol a fost înscris de atacantul Hugo Vieira (65), din centrarea argentinianului Juan Bauza, la opt minute de la intrarea portughezului pe gazon.

„Esența fotbalului , parte mare din ea, este aportul fanilor, ceea ce s-a văzut, au făcut o atmosferă extraordinară. Ceea ce aș vrea să văd pe toate stadioanele din Liga I. Importante sunt cele 3 puncte și se vede că munca dă roade. Nu vreau să facem nuntă din această victorie, că este un meci de campionat, și nici înmormântare. De aceea le spun băieților să continuăm să muncim și să facem ceea ce facem”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie