Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Primari din Gorj, trimişi în judecată pentru şpăgi! Ei sunt acuzati ca au primit bani pentru a favoriza o firmă de construcţii din Turceni ca să câştige lucrări!

Mai mulţi primari din judeţul Gorj au fost trimişi în judecată, în dosarul denumit „Lotul Ydail“, pentru că ar fi primit şpăgi ca să favorizeze o firmă de construcţii din Turceni ca să câştige lucrări.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a întocmit rechizitoriu în acest caz, după aproximativ trei ani de zile de cercetări. Au fost trimişi în judecată: Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, Florinel Ţuilă, primarul comunei Cătunele, Mihai Calotă, primarul localităţii Urdari, Adrian Mangu, edilul comunei Bărbăteşti, Ilie Pietroi, primarul localităţii Aninoasa, şi Ion Gruescu, fost primar la Negomir, dar şi de Ana Ceană, primăriţa comunei Melineşti, din judeţul Dolj.
În faţa instanţei de judecată a fost trimis şi Doru Ştefan Şandru, împuternicit la firma de construcţii „Ydail Construct” SRL din Turceni, în spatele căreia s-a afla omul de afaceri Ion Iordache, fost primar al oraşului Turceni. Iniţial, în acest dosar penal au fost reţinuţi zece primari, dar în urma cercetărilor, numărul inculpaţilor s-a redus. Acuzaţiile faţă de aceştia constau în faptul că ar fi primit şpăgi sau au dat, cum este cazul reprezentantului firmei Ydail.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of