sâmbătă, iulie 20, 2024
31.2 C
Craiova

Primaria Craiova a premiat cuplurile care au rezistat casatorite o jumatate de secol! 32 de cupluri au sarbatorit 50 de ani de la nunta din 1967!

Rabdarea și toleranța. Acestea sunt secretele unei căsnicii de lungă durată. Au spus-o la unison 32 de cupluri care au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Primăria Craiova a organizat nunta de aur pentru partenerii care şi-au unit destinele în anul 1967.

Veseli si plini de viata! Asa au sarbatorit nunta de aur 32 de cupluri din Craiova. Inconjurati de jurnalistii curiosi sa afle secretul longevitatii in casnicie, seniorii au impartasit bucurosi din experienta lor in cuplu, dar au dat si sfaturi celor mai tineri.

„Le recomand femeilor tinere sa fie mai tolerante cu sotii lor, sa inchida ochii si sa nu auda totul, ca sa fie ele fericite”, „Sa cedeze fiecare atunci cand trebuie, sa nu fie caposi, ca sa treaca prin viata cu demnitate si liniste” sunt cateva dintre recomandarile facute de doua doamne casatorite de o jumatate de secol.

Pentru exemplul pe care il reprezinta pentru generatia tanara si pentru performanta de a depasi toate greutatile impreuna, autoritatile locale i-au premiat pe mirii cu argint in par, cu diplome si buchete de flori.

„Cred ca oricare dintre noi ne dorim sa ajungem acolo, sa lasam in urma noastra amintirea unor ani frumosi”, a spus Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Cuplurile s-au bucurat, timp de cateva ore, de o petrecere data in cinstea lor. La final, organizatorii le-au urat sarbatoritilor sa petreaca la fel si nunta de diamant.

Sursa: TVR Craiova

Ultimele stiri

Ziua Aviației Române şi a Forțelor Aeriene, celebrată astăzi, de Sf. Ilie

La 20 iulie, celebrăm Ziua Aviației Române şi a Forțelor Aeriene, odată cu praznicul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul...

Mai multe articole din aceeasi categorie