miercuri, iunie 29, 2022
34.5 C
Craiova

Primăria Râmnicu Vâlcea vrea să amâne chiriile pentru locuințele ANL

În şedinţa Consiliului Local din data de 31 martie 2020, primarul Mircia Gutău le va propune consilierilor să voteze amânarea chiriilor pentru locuinţele sociale, pentru ANL-uri, dar şi celelalte spaţii de locuit din Râmnicu Vâlcea ce aparţin Primărie.

Potrivit site-ului gazetavalceana.ro, Primăria are 850 de contracte de închiriere pentru locuinţe sociale şi pentru tineri până în 35 de ani, precum şi de folosinţă temporară pentru spaţii de locuit aflate în proprietatea municipiului.

“Luând act de evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi şi ţinând seama de faptul că potrivit OUG nr.29/2020 privind unele măsuri economice şi fiscal bugetare, plata impozitului pe clădiri şi teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport a fost amânată până la data de 30.06.2020, apreciem oportun ca termenul de plată pentru chiria aferentă locuinţelor mai sus menţionate să fie amânat până la data de 30.06.2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de evoluţia acestei situaţii” – precizează primarul Gutău în raportul de aprobare.

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie