joi, ianuarie 27, 2022
-2.3 C
Craiova

Primăria Slatina a schimbat strategia de asfaltare

Primăria Slatina anunță că investițiile în infrastructura rutieră și asfaltare vor fi făcute în alt mod decât până acum. Mai exact, se va lucra în paralel, cu contracte atribuite mai multor firme care să lucreze simultan. În acest fel, câștigăm timp, spune primarul Emil Moț.

„Se lucrează astfel în paralel în mai multe zone ale orașului, atât în cartierele de blocuri cât și în cele de case. Iar în următorii trei ani se va lucra în același sistem, fără licitații repetate și timp pierdut, astfel încât, imediat ce se constată degradări ale carosabilului sau trotuarelor, să înceapă rapid modernizarea”, a explicat primarul, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook.

„În prezent, strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor este alta. Toate străzile, trotuarele și parcările au fost incluse într-un mare contract de modernizare a infrastructurii.

Obiectivele, 99 în total, sunt împărțite în trei loturi, iar fiecare lot a fost dat spre modernizare, prin licitație, unei firme. Se lucrează astfel în paralel în mai multe zone ale orașului, atât în cartierele de blocuri cât și în cele de case.

Iar în următorii trei ani se va lucra în același sistem, fără licitații repetate și timp pierdut, astfel încât, imediat ce se constată degradări ale carosabilului sau trotuarelor, să înceapă rapid modernizare”, relatează Olt Tv.

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie