duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

Primăria Slatina face două noi parcări în oraș

Consiliul Local Slatina a aprobat mai multe lucrări care vor începe în perioada imediat următoare. Acestea constau în asfalări dar și două parcări noi.

Potrivit Olt Tv, Primăria Municipiului Slatina va da mai întâi startul unor noi lucrări de asfaltare. Indicatorii tehnico-economici pentru încă opt proiecte de dezvoltare a infrastructurii orașului au fost aprobați astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. Este vorba de străzi care, fie sunt la nivel de beton sau balast, fie la nivel de asfalt degradat. Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei, arterele care vor intra într-un amplu proces de reabilitare sunt:
– strada Vederii
– strada Văilor – zona betonată
– Aleea Lalelelor – etapa a II – a
– Strada Crișan – zona betonată
– Strada Salcâmului
– Strada Vulturului
– zona străzii Dorobanți
– Strada General Aurel Aldea
Un alt proiect aflat pe agenda de lucru a Primăriei Slatina face referire la crearea unei noi zone destinate parcării autoturismelor. Slătinenii din cartierul Progresul vor avea, în curând, o nouă parcare, în zona străzii Zmeurei. Potrivit proiectului de Hotărâre Locală:
„Noua parcare va avea o suprafață de aproximativ 3000 mp și o capacitate de 98 de locuri, din care 2 vor fi destinate persoanelor cu handicap locomotor.”
Vești bune vin și pentru locuitorii cartierului Eugen Ionescu. Vineri a fost votat proiectul de evaluare a terenurilor ce urmează a fi expropriate în vederea construirii unei noi parcări supraetajate.
 

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie