sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Primăria Slatina nu va crește nicio taxă în 2021

Taxele și impozitele locale nu vor fi majorate în anul următor. Aceasta este ultima veste a Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina, care s-a declarat mulțumită de gradul masiv de colectare din acest an. Cel mai mic impozit plătit în acest an de către o persoană fizică este de 8 lei, iar cel mai mare depășește 25.000 de lei, anunță Olt Tv.

Pentru a se asigura că gradul de colectare va fi și anul următor unul ridicat, taxele și impozitele locale nu vor fi majorate. Potrivit directorului Direcției Economice Slatina, în acest an, aproximativ 91% dintre slătineni au venit să își achite dările locale.
Din datele oferite de către Direcția Economică Slatina, cel mai mic impozit din acest an a fost de 8 lei, persoana în cauză deținând doar un scuter. La polul opus, cel mai mare impozit plătit de către un slătinean a fost de aproximativ 25.000 de lei, acesta având în proprietate mai multe clădiri, terenuri și autoturisme.
Conducerea instituției le recomandă în continuare slătinenilor să își achite taxele și impozitele locale în mediul online. Începând cu luna ianuarie a anului următor, achitarea dărilor prin intermediul aplicației ghișeul.ro va fi disponibilă și pentru persoanele juridice.  

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie