sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Primăria Slatina reia procedurile privind centura mediană

Centura mediană, cel mai ambițios proiect de infrastructură al administrației slătinene, a fost repus pe lista priorităților.

Consilierii locali au aprobat în ședința de ieri o hotărâre prin care municipalitatea solicită Guvernului României trecerea a 81 de hectare de teren din administrarea Ministerului Mediului, în domeniul public al Slatinei.

După ce proiectul a fost blocat de către judecătorii de la CCR care au stabilit că legea privind transferul unei suprafețe de teren în patrimoniul Primăriei Slatina este neconstituțională, reprezentanții administrației locale nu renunță la acest proiect vital pentru dezvoltarea orașului.
Primarul Slatinei este încrezător că proiectul centurii mediane va prinde contur cât mai curând, după cum relatează Olt TV. Cu o lățime de 10 metri și o lungime de 5,6 kilometri, drumul este, practic, varianta care ar lega cele două zone industriale și va scoate tot traficul greu din oraș.

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie