vineri, noiembrie 27, 2020
4.2 C
Craiova

Primăria Slatina: Se fac lucrări de asfaltare în cartierul Sărăcești

Primăria Slatina a început lucrările de asfaltare în cartierul Sărăcești. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că vor să intervină în noile cartiere de case, acolo unde drumurile sunt neasfaltate. Pe Strada Stejarului din cartierul Sărăcești echipele de muncitori lucrează la foc continuu, astfel încât totul să se încheie până la sfârșitul acestui an.

Pe lângă turnarea unui covor de asfalt, aici se vor instala și mai multe rigole și guri de scurgere, astfel încât eventualele cantități de ape pluviale să nu mai inunde zona. Toate aceste lucrări de asfaltare fac parte din planul de dezvoltare a infrastructurii locale demarat de Primăria Slatina. Obiectivul principal este acela de modernizare a întregii rețele de străzi a municipiului, astfel încât, toți slătinenii, indiferent de cartierul în care locuiesc, să circule în cele mai bune condiții, anunță Olt Tv.

Ultimele stiri

Horoscop, 27 noiembrie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec Orice conflict poate fi aplanat dacă știi cum să vorbești oamenilor. Fie că...

Calendar creștin ortodox: Sf. M. Mc. Iacob Persul

Acesta a trăit pe vremea lui Onoriu şi Arcadie, împăraţi creştini, în anii 395. Creştin de la strămoşii săi, locuind în cetatea...

ANGAJAMENT ȘI DISCIPLINĂ 26.11.2020

Uniunea Salvați România+Fără penali în funcții Schimbarea mentalitățiiO adevărată reformă în educațieProtejarea mediului+O Românie fără hoție

Leul din clipul manelistului Dani Mocanu, găsit la un executor judecătoresc

Mai multe percheziții au avut loc în ultimele zile cu scopul de a găsi leul rănit filmat în cel mai recent videoclip...

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

More Articles Like This