Primăria Târgu Jiu ajută pensionarii la cumpărături

Primăria Târgu Jiu a decis să vină în ajutorul bătrânilor singuri. Pentru a evita ieșirea acestora din casă, având în vedere că sunt categoria cea mai expusă riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus, municipalitatea se oferă să îi ajute la cumpărături.

Astfel, persoanele vulnerabile din municipiul Târgu Jiu, cu precădere cele cu vârsta de peste 65 de ani, pot solicita sprijinul Primăriei pentru achiziționarea produselor alimentare, de igienă sau a medicamentelor, apelând, în acest sens, numărul 0253.238.054.

Cetățenii menționați vor suporta integral costul achizițiilor. Solicitările se primesc conform următorului program:
Luni: 08:00 – 16:00,
Marți: 08:00 – 17:00
Miercuri: 08:00 – 16:00
Joi: 08:00 – 17:00
Vineri: 08:00 – 14:00.

Primarul, la centrul de comandă

Primarul Marcel Romanescu va supraveghea personal desfășurarea acestei acțiuni, cu atât mai mult cu cât e vorba de angajați ai Primăriei, de la Direcția de Asistență Socială. Șase mașini a disponibilizat Marcel Romanescu în primă fază, cu șoferi, care să livreze cumpărăturile către pensionari. În caz că va fi nevoie de mai multe, va dispune suplimentarea lor. Centrul de comandă a fost stabilit la Centrul „Magnolia” din oraș. Marcel Romanescu speră ca exemplul dat de Primărie să fie urmat și de oamenii de afaceri din Târgu Jiu, care pot ajuta fie prin personal, fie material.

Articole asemanatoare