sâmbătă, octombrie 16, 2021
10 C
Craiova

Primăria Târgu Jiu închiriază terenuri în zona industrială

Primăria Târgu Jiu organizează o nouă licitație pentru închirierea a două terenuri din zona industrială, disponibile pentru investiții.

„Încă două terenuri din zona CET, scoase la licitație pentru investitori. Așteptăm un număr destul de mare de persoane interesate să concesioneze aici, mai ales că zona industrială este foarte căutată și se va dezvolta cu repeziciune. Periodic, vom scoate la licitație și alte parcele, pregătind totodată terenul în așa fel încât investitorii să-și poată dezvolta cât mai repede afacerile. Invit societățile locale să participe la licitațiile organizate de Primăria Municipiului Târgu Jiu!”, anunță primarul Marcel Romanescu.

Fiecare suprafață de teren are 3.500 de metri pătrați, iar pentru viitoarele afaceri se caută doar întreprinzători care vor să deruleze activitate de producție sau în zona serviciilor. Licitația va avea loc pe 14 octombrie.

„Zona de la CET va deveni zonă industrială. Toată suprafața aceea este nivelată, se trag utilitățile. Terenul este parcelat și dat în concesiune societăților care vor să-și deschidă o afacere. Este vorba de concesiune și se va face licitație. Vorbim despre 0,14 euro pe metrul pătrat ca preț de pornire. Ultima dată a ajuns la 0,30 euro”, au precizat cei din Primărie pentru euroolteniainfo.com.

Este a doua oară când primăria încearcă să scape de aceste terenuri.

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie