luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Primarul Slatinei a așezat cu mâna lui ghiozdanele cu rechizite în clase

Primăria Slatina a oferit și în acest an ajutor copiilor care încep clasa pregătitoare. Concret, este vorba despre 700 de micuți care au beneficiat de un pachet complet de rechizite.

90.000 lei a alocat anul acesta Primăria Slatina pentru finanţarea programului „Primul meu ghiozdan“.

Ghiozdanele achiziţionate de municipalitate au dimensiuni adecvate vârstei elevilor şi sunt în culori diferite, pentru băieţi şi fete.

Emil Moț a așezat cu mâna lui noile ghiozdane și a verificat dacă în școli și grădinițe totul este pregătit pentru noul an școlar.

Mesaj pentru elevi

„Copiii sunt sufletul si viziunea pentru un viitor frumos ! Educatia lor intr – un mediu sanatos si sigur este obligatia noastra!

Alaturi de echipa mea, m- am ingrijit ca scolile sa primeasca sumele de care aveau nevoie pentru achizitionarea produselor de protectie atat de necesare pentru un debut scolar in siguranta .

Celor mai mici dintre elevi le-am pregatit primul ghiozdan cu rechizite, iar in sprijinul celor care parcurg distante mai mari catre scoala am reintrodus programul de gratuitate la transport pentru elevi!

Dragii mei ,

va doresc un nou an scolar cu performante si rezultatele voastre sa fie motiv de bucurie si mandrie pentru voi , pentru parintii vostri precum si pentru dascalii care va insufla noi si noi cunostinte !”, este mesajul primarului pentru acest început de an școlar.

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie