Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Printesa Diana si cea mai ravasitoare relatie a sa! Cum a ajuns Lady Di sa dea sute de telefoane ca sa isi recastige barbatul visurillor sale!

Lady Di chiar a fost printesa inimilor! Atat pentru miile de copii pe care i-a ocrotit prin actele caritabile facute, dar si prin marile pasiuni pe care le-a starnit in jurul ei! Presa britanica a scris in aceste zile de moartea unuia dintre barbatii care chiar i-au marcat viata Printesei Diana: Oliver Hoare!

Potrivit presei internaționale, fostul amant al Prințesei Diana, Oliver Hoare, a murit la 73 de ani, în interiorul reședinței lui din Franța, în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Bărbatul, care era mai mare cu 16 ani decât Diana, ar fi avut o aventură cu aceasta în anii `90.

Deși public n-a recunoscut nicicând, toți cei care îl cunoșteau pe Oliver Hoare erau la curent cu obsesia Prințesei Diana vizavi de el. Potrivit unor apropiați, Lady Di obișnuia să-l bage pe ascuns în Palatul Kensington și, cândva, cei din staff-ul palatului l-au surprins aproape dezbrăcat ascunzându-se după un copac, după ce s-a pornit alarma în mijlocul nopții.

Obsesia Dianei era atât de pronunțată încât i-ar fi zis confidentei sale, Lady Bowker, că visează să ”trăiască în Italia cu chipeșul Hoare”. Totuși, Hoare nu era dispus s-o părăsească pe soția lui, moștenitoare a unui imperiul petrolier, și, în 1994, a încercat să pună punct amantlâcului cu Diana. Ce nu știa el e că în felul acesta o să pornească o tornadă. Diana l-a ”bombardat” cu telefoane în miezul nopții, încercând să-l recâștige.

La insistențele soției sale, Hoare a contactat poliția și a încercat să pună stop apelurilor. Peste 300 de apeluri au fost reperate ca venind din linia privată de la Palatul Kensington, altele de la telefoanele publice din zona palatului. Ulterior, poliția a anunțat că cercetările au luat sfârșit, ”la cerința domnului Hoare”.

Vorbind despre aceste apeluri, Diana a recunoscut, în interviul cu Martin Bashir din 1995, că obișnuia să-l sune pe Hoare. ”Pe o perioadă de șase – nouă luni, l-am telefonat de câteva ori, dar în niciun caz obsesiv”, a insistat ea. Biograful Lady Colin Campbell susține că Diana era disperată la acea vreme, căci aflase că e însărcinată și că a fost nevoită să facă avort. O supoziție halucinantă, dar care ar da sens acestei nebunii…

Sursa: okmagazine.ro

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of