Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, infectat!

Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, informează presa engleză. Ducesa de Cornwall a fost de asemenea testată, însă nu are virusul.

Conform recomandărilor Guvernului și ale medicilor, Prințul și Ducesa s-au autoizolat în casa lor din Scoția. Nu se știe dacă Prințul Charles a fost contaminat în timpul angajamentelor pe care le-a avut în public în ultimele săptămâni.

Prințul Charles are 71 de ani, iar conform primelor date prezintă simptome ușoare de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a nu se află la Londra, dar nu se știe dacă a intrat în legătură cu prințul Charles în ultima perioadă.

Potrivit The Sun, Prințul Charles a rezultat pozitiv luni seara, alți șase membri ai personalului se află acum în izolare alături de el.

„Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile necesare testării. Nu este posibil să se afle de la cine a putut lua prințul virusul, din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a îndeplinit în rolul său public în ultimele săptămâni”.

Și prințul Albert de Monaco este infectat

Prinţul Albert al II-lea de Monaco (62 de ani) este infectat cu COVID-19, au anunţat joi reprezentanţii Palatului. Prinţul va putea să continue să lucreze din apartamentele sale, pentru că starea lui este bună.


                    					                      

Articole asemanatoare