joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Prinţul Harry şi Meghan devin „civili” din 31 martie

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai reprezenta monarhia britanică de la 31 martie, a informat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului, care în ianuarie şi-a anunţat intenţia de a face un pas înapoi de la îndatoririle lor ca membri ai Casei regale britanice.

De la această dată, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham.

În următoarele săptămâni, ambii au pe agendă evenimente oficiale, ce includ participarea prinţului la o înregistrare cu vedeta rock John Bon Jovi şi la o reprezentaţie a corului Invictus Games Choir.

Ultimul angajament oficial al prinţului este participarea sa la un serviciu religios prilejuit de ziua Commonwealth of Nations în 9 martie, la Westminster Abbey din Londra, anunță Agerpres.

Este prevăzut şi ca ducii să asiste în luna mai la celebrarea Jocurilor Invictus, la care vor participa foşti veterani de război, deşi o vor face cu titlu personal, în timp ce prinţul prevede să copatroneze maratonul din Londra, care va avea loc în aprilie.

Ducele îşi va menţine rangurile militare de maior, locotenent-comandat şi şef de escadrilă.

Palatul Buckingham încă nu a decis dacă îşi dă sau nu acordul pentru ca Harry şi Meghan să continue să folosească apelativul ‘Sussex Royal’ după distanţarea lor de familia regală, potrivit tabloidului Daily Mail.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie