joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Pro România Gorj: „Este nevoie de Victor Ponta și de Pro România pe scena politică”

Pro România Gorj și-a reluat activitatea în forță, pe fondul crizei politice în care ne aflăm: organizația are alegeri interne în localități și în maxim cinci luni vor avea alegeri și la organizațiile județene.

„A fost o perioadă de concedii, dar acum începem munca în forță.  Încă mai credem că este nevoie de Victor Ponta și de Pro România pe scena politică. A demonstrat că știe și poate să scoată țară din criză.

Vom începe si întâlnirile cu organizațiile județene, prima întâlnire este la Vaslui, dupa mergem la Neamț și tot așa. A trecut un an de la alegeri si lucrurile merg foarte prost si mai rău, nu se intrevede nicio perspectivă. Vom avea alegeri și la tineret la nivel național și la Liga aleșilor. Încercăm să mergem în cât mai multe  județe, dacă situația sanitară ne permite”, a declarat, pentru euroolteniainfo.com, Alin Văcaru, secretarul general al Pro România.

Fostul premier Victor Ponta analizează situația politică pe contul său oficial de Facebook. El consideră că vinovat pentru ruptura PNL – USR, care a dus la căderea Guvernului, este președintele: „Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR a fost croită prost de la început. Toți liderașii s-au pricopsit cu ministere grase și li s-a indus convingerea ca ei sunt de fapt „miezul”.Executivul a fost adus pe lume cu malformații, „Marele negociator” a moșit un făt care să nu treacă anul. Ce a ieșit se vede acum. Este evident nevoie de o mână fermă care să oprească golaniada și să pună la treabă scandalagii de la peluză. Este nevoie de #ProRomânia!”, spune Ponta.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie