Pro Romania si-a lansat candidatii la alegerile europarlamentare! Film cu Dragnea si Dancila si promisiuni ale lui Victor Ponta ca nu va uita ce i-au facut fostii colegi!

Pro Romania si-a lansat candidati pentru alegerile europarlamentare in stil american si cu multa creativitate. Printre surprizele pregatite de organizatori celor prezenti a fost si un film care arata lideri ai PSD in situatii in care au fost criticati dur. Imagini cu Liviu Dragnea invitand un jurnalist sa mearga impreuna la toaleta sau cu Viorica Dancila spuannd ca este normal sa citeasca mereu dupa hartii au facut deliciul asistentei.

Ponta a spus ca a dorit rularea acelui film pentru ca atunci cand a stat langa ei, a gresit foarte tare. “Va rog sa nu ma lasati sa uit acest lucru!”, le-a cerut el celor prezenti.

“Am fost odata pe stadion cu foarte multi oameni si foarte multi au inieles ca e vorba de aroganta, de sfidare, foarte multi au inteles pe buna dreptate ca in loc sa fiu intre oameni, am incercat sa fim deasupra lor. (…) Sa nu facem de doua ori aceeasi greseala! Cred ca modestia e mai importanta, ca realismul e mai important”, a afirmat el.

Ponta a acuzat “cea mai dura campanie impotriva apartenentei Romaniei la Europa” si a avertizat ca exista riscul repetarii crizei economice.

Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci cand era prim-ministru, el a spus ca acestia au invatat “ca intotdeauna se poate mai rau”.

“Cea mai importanta provocare in acest moment pentru noi toti, cei din Pro Romania, este sa nu ne intoarcem niciodata in timp, sa nu ne intoarcem niciodata fata de cei pe care azi ii criticam. E un proiect de viitor, nu un proiect care sa ne intoarca in timp” a spus Ponta, raspunzandu-le celor care acuza ca urmaaza o alianta cu PSD.

“De ce locul nostru nu este alaturi de cei pe care-i criticam? De ce nu putem fi din nou impreuna?”, a intrebat retoric Victor Ponta, argumentele fiind imagini cu Liviu Dragnea invitand un jurnalist in baie, dar si cu Viorica Dancila facand afirmatii sau gesturi catalogate drept gafe de catre opinia publica, precum si cu alti reprezentanti ai PSD.

“Daca eu o sa uit, sa nu ma lasati dumneavoastra sa uit”, s-a adresat el salii, adaugand ca “Atunci cand am stat langa ei, am gresit foarte tare, va rog sa nu ma lasati sa uit acest lucru”.

El a spus ca “nimeni nu poate sa teleormanizeze Romania si nimeni nu poate sa conduca tara noastra cu un Fidesz cu accente de Dambovita”.

“200.000 de euro intra in fiecare zi in coturile unui partid politic care foloseste acei bani pentru campanii impotriva noastra, pentru postaci. (…) Cand stateau langa mine pe scena de nu mai aveam loc sa respir, nu mai eram securist si mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi sa dovedim ca putem face lucrurile bune pe care le-am facut, ca invatam din greseli. (…) Cred ca daca ne tinem de ce am pornit, Pro Romania va fi in 2020 principalul partid de centru-stanga si in 2024 va fi principalul partid al tarii. Nu am facut Pro Romania pentru alegerile pentru PE. Nici macar pentru prezidentiale si pentru locale. L-am facut a avea un proiect in care sa muncim impreuna pe termen lung”, a afirmat el.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu