Inedit. Program de fitness pentru cei care stau acasă, de la Sala 18 Gym Slatina

gym

Sala de sport 18 Gym din Slatina a fost închisă, potrivit recomandărilor oficiale, dar le oferă clienților săi un program de training online! Astfel încât, chiar dacă stau acasă, aceștia să nu își piardă condiția fizică.

Sala 18 Gym Slatina „îngheață” abonamentele.

Criza a afectat toate cele 8 centre 18 Gym Fitness Club din România. Vlad Ronea, CEO-ul companiei, ne-a spus că în ultimele 2 săptămâni au scăzut atât încasările, cât și prezența la sală.

„Această scădere este justificată, deoarece panica s-a instaurat foarte repede în societate, iar oamenii au început să evite locurile aglomerate.”

Vlad Ronea, CEO 18 Gym Fitness Club

Sălile se închid începând cu data de 16.03.2020 până în data de 31.03.2020. Perioada de închidere poate fi însă modificată în funcție de măsurile ordonate de autorități.

Abonamentele clienților activi vor fi „înghețate” în această perioadă.

Până la măsura închiderii, sălile au fost constant dezinfectate. Clienții au avut soluții dezinfectante atât pentru suprafețe, cât și pentru aparate. Numărul maxim de persoane prezente în sală a fost mereu atent monitorizat sa nu atingă 100 de persoane.

„Chiar dacă din punct de vedere economic nu este ușor să pui lacătul pe 8 săli de fitness, spiritul civic a primat!”, mai spune CEO-ul 18 Gym Fitness.

„După trecerea acestei perioade, vă așteptăm să vă reluați activitatea alături de noi. Abonamentele dumneavoastră vor fi valabile.”

Radu Voinea, managerul 18 Gym Slatina

Programele de fitness rămân active online.

Cele 2 programe fitness Back to FIT și XtremeFIT sunt la dispoziția clienților cu un click aici.

Managerii celor 8 săli consideră că în acest moment ar fi o dovadă de responsabilitate ca toate sălile de fitness să își închidă porțile în această perioadă.

„În astfel de momente trebuie sa fim oameni, mai presus de afaceriști și să ne gândim la binele colectiv. Să fim FAIR unii față de ceilalți. Dacă gestionezi problema doar din punctul de vedere al profitului sau al bunei desfășurări a business-ului tău, DA, probabil ca pe moment o sa aduni câștiguri în comparație cu competitorii tăi. Însă, cel mai probabil, vei crea o oportunitate de răspândire și mai mare a virusului, care în final ne va afecta pe toți, inclusiv pe tine.”

Comunicat de presă 18 Gym Fitness România

„Sunt momente dificile. Ne simțim responsabili pentru sănătatea și siguranța clienților. Sperăm să ne înțeleagă și să fie de acord cu aceste acțiuni”, ne-a mai spus Radu Voinea.

„Continuați să mâncați sănătos, să vă hidratați, și rămâneți pozitivi!”

Articole asemanatoare