Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Prolyte afaceri de 71 de milioane! Cu doua fabrici in Oltenia, olandezii livreaza scene pentru Eurovision si Pepsi Music Awards 2015!

Prolyte afaceri de 71 de milioane!

Prolyte afaceri de 71 de milioane! Producătorul olandez de structuri uşoare de aluminiu Prolyte are în România două fabrici – la Slatina şi la Piatra Olt. Olandezii au încheiat anul 2018 cu afaceri de 71 de milioane de lei. O cifra in scădere cu circa 20% faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Numărul mediu de angajaţi s-a menţinut aproape la acelaşi nivel, de 200 de oameni. Profitul a scăzut sub 100.000 de euro, scrie Ziarul Financiar.

Producătorul olandez de structuri uşoare de aluminiu Prolyte a încheiat anul 2018 cu afaceri de 71 de milioane de lei, în scădere cu circa 20% faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Prolyte livreaza scene pentru cele mai mari evenimente si concerte

Prolyte are clienţi din domenii di­ferite, precum entertainment, in­dus­trie, arhi­tectură, platforme maritime, hoteluri, teatre, parcuri de divertis­ment, adver­tising sau studiouri TV. Prolyte le furnizează structuri de aluminiu.

Producătorul olandez de structuri uşoare de aluminiu Prolyte Industry a furnizat elemente pentru câteva dintre cele mai importante scene de concerte din Europa. El a construit doua fabrici in Oltenia. Una in Slatina si, ultima in 2016, in Piatra Olt, din judeţul Olt. Prolyte a investit aproximativ 4,3 milioane de euro in fiecare dintre unitati. 

„Ne-am propus ca in 2016 să construim încă o fabrică la Piatra Olt, în parametrii investiţiei din anul 2015 de la Slatina. Si ne-am tinut de cuvant. Avem discuţii în derulare pentru extinderea ofertei de produse în domeniile energetic, respectiv aerospaţial. Clienţii noştri sunt din numeroase domenii. Precum industria entertainmentului, sectorul industrial, arhitectural, platforme maritime, hoteluri, teatre, parcuri de amuzament, advertising, studiouri TV“, spunea, in 2016, Ioana Rândunică, project manager în cadrul companiei Prolyte Industry.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of