Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Manifestantii care au fost batuti de jandarmi, protest dur la defilarea de 1 decembrie! Vezi ce vor sa le faca jandarmilor si raspunsul acestora: “Va descalificati ca romani!”

Protestatarii batuti de jandarmi la manifestatia diasporei din 10 august nu au uitat modul cum au fost tratati si doresc sa protesteze impotriva acestei arme chiar la defilarea de 1 decembrie. Manifestantii intentineaza sa se intoarca, la jandarmi, cu spatele in momentul in care acestia vor defila prin fata lor si au cerut, pe facebook, si celorlalti spectatori care vor fi la defilare sa faca acelasi lucru.

Mai mult, ultrasii galeriilor de fotbal au creat un eveniment pe Facebook cu titlul ”Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018”, prin care îşi anunţă prezenţa şi la Alba Iulia. De altfel, mai multe proteste sunt anunțate împotriva jandarmilor de Ziua Națională in toata tara.

De altfel, mai multe manisfestatii impotriva Jandarmeriei sunt anuntate pe facebook in multe orase din tara.

“Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă şi se propagă în mediul online. În acelaşi timp, ne manifestăm convingerea că cetatenii nu vor răspunde acestor mesaje şi provocări, care se propagă în mediul virtual. Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleaga sa se exprime în acest mod. Este o opţiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetăţeni şi ca români”, transmite Jandarmeria Română.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of