Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Protestele au ajuns si in Teleroman! Scandari la care nimeni nu s-ar fi gandit: “Dragnea, la puscarie!” si “Dăncilă și Carmen Dan, rușine de Teleorman”

Un protest a avut loc sâmbătă seară la Alexandria, mai mulți oameni scandând împotriva șefului PSD Liviu Dragnea și a guvernului Dăncilă, scrie Realitateadeteleorman.net. 

Zeci de teleormăneni au participat sâmbătă seară la un protest, pe platforma Palatului Administrativ din Alexandria. Aproximativ 70 de oameni au strigat împotriva guvernului PSD-ALDE și împotriva șefului PSD Liviu Dragnea.

În centrul Alexandriei s-au scandat minute în șir mesaje precum: „Dragnea, la pușcărie”, „PSD, ciuma roșie”, „Dăncilă și Carmen Dan, rușine de Teleorman”, „Nu scăpați!”. Numărul participanților a fost mai important decât în mod normal, Alexandria fiind locul protestelor cu până în zece participanți, așa că de data asta la evenimentul spontan au fost prezente și forțele de ordine.

Jandarmii, însă, au vegheat de pe margine ca protestul să se deruleze fără incidente. Oamenii care au participat și-au exprimat, de principiu, speranța că Teleormanul va intra pe un alt curs al evoluției sale, după ce Liviu Dragnea va ajunge să plătească pentru faptele de care este condamnat și cercetat în acest moment.

Sursa: gds.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of