vineri, noiembrie 27, 2020
0 C
Craiova

PSD Dolj conteaza pe 30.000 de olteni la mitingul organizat, sambata, la Craiova! Pe unde vor marsalui manifestantii

PSD va organiza, weekendul viitor, un miting „împotriva statului paralel și ilegitim”, atât în București, cât și în restul celorlalte orașe din România. La Craiova, pregătirile sunt în toi. PSD Dolj a anunțat pe Facebook ce lozinci vor fi strigate sâmbătă, 9 decembrie, la protestul care va fi organizat în municipiu.

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie şi, potrivit anunţului postat pe reţelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită „Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE”.

Punctul central al mitingului va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marş pe str.A.I.Cuza, până la intersecţia cu Calea Bucureşti, cu întoarcere pe Calea Bucureşti — Universitate. Mitingul va începe la ora 15.30 şi va dura două ore şi jumătate.

Senatorul Claudiu Manda, lider al organizației PSD Dolj, estimează că la mitingul organizat pe 9 decembrie, la Craiova, vor fi prezente 30.000 de persoane.

„Din câte am înțeles, sunt foarte multe organizații județene care vor face (astfel de mitinguri — n.r.). Nu pot să vă spun, pentru că nu am eu o astfel de listă. Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem inițial pentru ora 17,00, a rămas ora 15,00, ca să ne sincronizăm și cu alte organizații județene. La Dolj ne așteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni. (…) La întâlnirea la care am fost — șapte-opt președinți de organizații — acolo toată lumea a spus că intenționează să organizeze miting și am stabilit ora 15,00”, a precizat el, luni, la Palatul Parlamentului.

Manda a subliniat că nu a fost luată o decizie privind obligativitatea organizării unor astfel de mitinguri și că inițiativa a venit din partea președinților de organizații județene, scrie agerpres.ro.

Ultimele stiri

Klaus Iohannis a avansat în grad zeci de ofițeri MApN, SPP, MAI și STS

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi o serie de decrete de avansare în grad. Au primit grade...

Florin Barbu, candidat PSD Olt: „Repornim irigațiile!”

Florin Barbu, candidat din partea PSD Olt la Camera Deputaților, vrea să susțină și din postura de parlamentar sistemul de irigații, agricultura...

Adrem angajeaza:

Studii: medii tehnice. Cunoştinţe specifice: • Cunoştinţe privind aparatele de măsurare;• Cunoştinte minime de informatică (IT).

Marius Oprescu, PSD Olt: Guvernul își maschează neputința cu vaccinarea

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, consideră campania pentru vaccinarea împotriva COVID-19 drept o încercare a Guvernului de a „acoperi această incapacitate pe...

Ministrul Economiei, atac la distribuitorii de gaze: „Ce au făcut? Nimic!”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a criticat dur companiile de distribuție de gaze, într-un interviu acordat în urmă cu scurt timp Agenției Agerpres....

More Articles Like This