Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Viorica Dancila, huiduita copios la Novaci! De teama multimii, politicienii nu au mai avut curajul sa ia cuvantul la Sarbatoarea “Urcatul Oilor la Munte”!

UP_DATE: Pe langa intalnirea de la Targu Jiu, premierul Dancila si ceilalti membri PSD au mers si la o mare sarbatoare la Novaci: “Urcatul Oilor la Munte”! Dancila si ceilalti au avut neplacuta surpriza sa fie huiduiti copios de locuitorii din Novaci. Pentru a nu inflama si mai mult spiritele, nici Dancila, nici Teodoroivici, niciun alt reprezentant al social-democratilor nu a avut curajul sa ia cuvantul in fata multimii infierbantate. Tacerea lor a fost de aur!

PSD pare sa fi rupt mai multi primari din randul PNL si ALDE in Judetul Gorj. Acest weekend a adus o surpriza de proportii cand la intalnirea premierului Viorica Dancila cu autoritatile locale din judet, au aparut si maimulti reprezentanti ai PNL si ALDE.

Mai mulți primari de la PNL au participat la întâlnirea cu prim-ministrul României, Viorca Dăncilă. Este vorba depre primarii de la Bumbești Jiu, Turcinești, Bălești și Arcani.

Alături de membrii PSD a fost și primarul localității Drăguțești, Dumitru Popescu, care este membru ALDE.

Este posibil ca în 2020 acești primari să candideze din partea PSD.

Peste 1000 de persoane, alesi locali si reprezenanti ai unitatilor administrativ teritoriale din Gorj, s-au intalnit cu dancila la Casa Danielescu din Targu Jiu!

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of