PSD si-a anulat mitingul din Bucuresti! Codrin Stefanescu explica: “Ar fi venit atat de multa lume, incat am fi blocat traficul! Nu vrem sa le aducem discomfort bucurestenilor!”

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a intrat in linie dreapta. Acest sfarsit de saptamana si inceptul saptamanii viitoare urmau sa programeze cele mai mari mitinguri: cel al PNL si cel al PSD. A ramas doar cel al liberalilor, PSD anuntand azi Primaria Capitalei ca renunta la adunarea care ar fi urmat sa aduca in Capitala, dupa spusele social-democratilor, peste 150.000 de oameni.

Anularea mitingului PSD a surprins pe toata lumea.

Intr-o notificare trimisa catre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, PSD anunta ca nu mai organizeaza manifestarea.

“Va comunicam ca Partidul Social Democrat anuleaza organizarea evenimentului, din data de 22 mai 2019, care urma sa se desfasoare la Romexpo”, se arata in documentul semnat de Codrin Stefanescu.

Documentul este datat 15 mai 2019.

Multi au legat aceasta anulare de faptul ca, peste tot unde partidul a tinut mitinguri, simpatizantii si membrii PSD au fost huiduiti si apostrofati de sute de persoane. Explicatia lui Codrin Stefanescu nu are nicio tangenta cu acest lucru. Secretarul general al PSD a spus ca liderii au anulat mitingul pentru ca s-au gandit la binele bucurestenilor. Ar fi venit atat de multi fani PSD, incat Bucurestiul ar fi fost blocat. Iata explicatia lui Codrin Stefanescu:

“Toata lumea si-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150.000 de participanti in Piata Victoriei, dar in cursul saptamanii asta inseamna ca urma sa blocam pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucurestiului, circulatia pe foarte multe artere si nu dorim sa cream un discomfort celor din Bucuresti, mai ales in cursul saptamanii”, a spus acesta.

“Analizand toate aceste aspecte, am hotarat sa anulam mitingul de la Bucuresti, nu pe cel de la Dambovita, din Targoviste, de pe 19, care ramane conform programului in vigoare. Vom participa cu totii acolo”, a mai spus Codrin Stefanescu.

Social-democratii voiau sa organizeze, miercurea viitoare, un mega-miting la Romexpo. Potrivit unor surse, liderul PSD Liviu Dragnea intentiona sa aduca 100.000 de oameni imbracati in alb la manifestare.

Initial, PSD dorea sa organizeze mitingul, duminica, in Piata Victoriei, la o zi dupa cel al PNL, dar se pare ca zona nu era libera.

Amintim ca PSD a organizat, saptamana trecuta, mai multe mitinguri la care participantii au fost adusi cu autocarele. Insa localnicii, nemultumiti de guvernarea PSD-ALDE, au organizat proteste in aceleasi locatii.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu