sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Pușcaș, atac la fostele glorii ale Craiovei! Cârțu îi dă replica: „N-a realizat nimic ca fotbalist”

Craiova are două echipe în Liga I, iar între manageri a început deja războiul. Directorul general de la FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, încearcă să minimizeze orice merit al celor de la Universitatea Craiova și merge până la a spune că fostele glorii au fost atrase doar de bani, nu altceva. El l-a numit inclusiv pe Rodion Cămătaru.

„Ca să-și câștige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova. Nu-i condamn. Dacă era Extensiv, se duceau acolo. Ei au vrut un loc de muncă. Faptul că alții profită de pe urma nevoilor lor primare, salariale, acolo e de discutat. Ei sunt niște oameni folosiți, n-au încotro, se lasă folosiți.  Ei au fost angajați și plătiți ani de zile de Adrian Mititelu. E vorba de interesul material. Dacă stăteau bine financiar… Uite, Cămătaru, care n-are nevoie de bani. Care e Craiova? Irimescu, la fel”, a spus Pușcaș, citat de gsp.ro.

„O trage pe șmechereală”

Managerul Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost afectat de aceste cuvinte și a făcut un comentariu dur la adresa lui Pușcaș, la Digi Sport.

„Pentru cineva care a atacat fostele glorii, voiam să aduc și eu câteva cuvinte. E vorba de Marcel Pușcaș. Aș vrea ca disputa asta dintre Universitate Craiova și FC U să meargă într-un plan sportiv. Văd că el o trage într-o zonă d-asta de smechereală. Nu dă bine. Nu e persoana care să facă caracterizări fostelor glorii, să comenteze deciziile luate.

Marcel Pușcaș n-a realizat nimic ca fotbalist… o dăm că a avut o accidentare, că și-a rupt piciorul, că n-a putut să ajungă. De parcă alții nu și-au rupt piciorul. Eu sunt o figură reprezentativă în fotbalul craiovean, fotbalul românesc, am puterea să-mi spun opinia, să caracterizez. Ca antrenor a încercat, n-a reușit. Conducător a încercat, la fel. Pe unde a trecut… e ca acidul de baterie. Are 60 și ceva de ani și e neterminat. Cum îți permiți tu să vorbești despre niște genii ale fotbalului românesc?

Ceea ce au făcut colegii mei și ceea ce am făcut eu cu campioana Craiova Maxima… nu se cade să între în discuții. Ești acolo ce ești, nu ne interesează, stai în zona ta de confort, noi stăm în noastră de confort. Numai așa se poate conviețui în liniște și pace. Nu mai intra în zona noastră. Ești în pierdere, oricum! Nu ești la statutul nostru. E o polemică mediocră și pe mine nu mă avantajează, nu vreau să fac parte din asta. Ești un om din fotbal mediocru! Pe unde ai încercat, n-ai realizat nimic. Nu te mai ocupa să discuți de ceilalți.

L-am văzut și când intră la emisiuni, face caracterizări, ce joacă echipa națională. Tu n-ai antrenat nicăieri, ce te apuci tu să pui etichete pe prestația lui X sau Y? El vorbește de niște nevoi materiale sau salariale. Să nu ne aducem aminte ce s-a întâmplat… nu mai intru în detalii. E rușinos ce a făcut, să zică de Cămătaru, de ce fac ceilalți. Eu nu mi-am permis niciodată să fac o asemenea caracterizare, un asemenea bilanț. Cine îți permite ție să vorbești? La tine, caracteristica e mediocritatea”, a spus Cârțu, la Digi Sport Matinal.

Pușcaș, încă o replica acidă

Marcel Pușcaș a continuat schimbul de replici, chiar dacă spune că nu face asta: „Nu doresc să-i replic amicului Sorin Cârțu pt că s-ar putea să ajungă pe locul doi. Așa îl las pe locul al treilea. Se simte bine acolo, de ce l-aș deranja?”, a comentat, pe pagina proprie de Facebook, managerul lui Mititelu Junior.

(foto: Pro Sport)

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie