sâmbătă, octombrie 16, 2021
10.3 C
Craiova

Râmnicu Vâlcea: Consilierii locali ai USR s-au aliat cu PSD

Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, liberalul Virgil Pîrvulescu, a anunțat astăzi că Alianța pentru Râmnic, formată din consilierii locali PNL și USR PLUS nu mai funcționează. El a spus că motivul este clar: consilierii USR Plus s-au aliat cu PSD și PER.

Pîrvulescu a dat detalii despre situație într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Facebook:

„Dragi râmniceni,

Astăzi, 31.05.2021, vin către dumneavoastră cu două vești: una bună și una mai puțin bună.

Pentru că sunt un veșnic optimist, voi începe cu vestea bună.

Am câștigat, pe fond, la Tribunalul Vâlcea, procesul intentat de consilierii locali PSD și PER din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva alegerii viceprimarilor municipiului Râmnicu Vâlcea.

Poate vă amintiți că la acea dată primarul și acești consilieri au părăsit sala de ședință, întrucât considerau că alegerea viceprimarilor a fost ilegală. Până și secretarul general, care se presupune că știe să aplice corect legea, a decis să nu contrasemneze pentru legalitate acea hotărâre.

Astăzi am dovedit că nimeni nu este mai presus de lege și că cei care ar trebui să reprezinte interesele cetățenilor nici măcar nu o cunosc . Așa cum am susținut mereu, primăria orașului Râmnicu Vâlcea plânge după specialiști!

A doua veste, așa cum v-am spus mai devreme, este una mai puțin bună.

Din păcate, Alianța pentru Râmnic, formată din consilierii locali PNL și USR PLUS nu mai funcționează! Astăzi foștii noștri colegi de la USR PLUS au decis să voteze împotriva dezvoltării orașului și s-au aliat cu consilierii PER și PSD și implicit cu primarul.

După o campanie electorală în care Andrei Gheorghiu a declarat că va lupta împotriva abuzurilor din primărie, iată că astăzi acesta, împreună cu colegii săi de partid, a decis să se alăture acestor abuzuri. Practic, acesta și-a văzut doar propriul interes. A stat alături de noi, consilierii locali PNL, prefăcându-se că dorește să contribuie la dezvoltarea orașului, doar pentru a deveni viceprimar. Acum, văzându-se cu „sacii în căruță”, acesta a arătat de fapt pe cine susține și ce vrea să facă pentru oraș.

Recunosc, sunt dezamăgit de acest joc politic penibil, însă nu mă opresc aici! Voi continua să lupt corect și drept, respectând întotdeauna prevederile legale, pentru orașul Râmnicu Vâlcea și pentru locuitorii acestuia”.

 

 

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie