Rares Bogdan le-a promis oltenilor ca ii va da “o mama de bataie” lui Liviu Dragnea! Fostul moderator TV a facut spectacol la mitingul PNL, de la Craiova, spunand ca are sange de oltean si folosind perfectul simplu!

Un miting electoral PNL s-a desfășurat, sâmbătă seara, la Craiova, fieful PSD, la care au participat Ludovic Orban, Rareș Bogdan, alți lideri și candidați liberali, precum și câteva sute de liberali din zona Olteniei.

Mitingul a început cu discursuri ale unor parlamentari și lideri locali, iar la final au vorbit Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Mesajul tuturor a fost că „PNL va îngenunchea PSD” la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban a transmis și un mesaj către primarii liberali care nu vor lupta în campanie: Nu iert și nu uit, în bătălie trădătorii sunt pedepsiți pe loc, fără proces!

Liderul PNL a făcut un apel ca oamenii să voteze și la referendumul anunțat de președintele Iohannis: „Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor”.

La randul lui, Rares Bogdan le-a spus celor prezenti ca desi este din Cluj, are si sange ardelenesc: “Mulți îmi spun: nu ești așa de molcom ca frații tăi ardeleni. Am și sânge oltenesc, pentru că să-i ferească pe cei care țin Oltenia în mizerie să se supere oltenii!”

Rares Bogdan a mers mai departe cu declaratiile de dragoste pentru olteni si a folosit perfectul simplu:

“Oameni buni, fusei azi în piața centrală și văzuși acolo olteni care ne-au spus așa. Dle Orban, dle Rareș, luptați și eliberați-ne de ei, pentru că și-au bătut joc de noi, pentru că ne țin în noroi, pentru că Oltenia e pe locul 7 de la coadă la regiunile din Europa și dvs. nu sunteți cu nimic mai prejos decât alții”,

Dupa aceste dezvaluiri, Bogdan i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, amenintandu-l cu “o mama de bataie”:

“De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.”

Iata alte cateva mesaje pe care Rares Bogdan le-a adresat celor de la PSD:

  • Oameni buni, dvs. sunteți cei care alături de românii frumoși, liberi, harnici, vor elibera Oltenia de ciuma roșie. Să știți, noi, ceilalți români, vă privim cu maxim respect. E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul! Nu e de ajuns că înjură Europa, acum s-au apucat să înjure și SUA, uitând că acum câteva zile rușii făceau exerciții să atace baza de la Deveselu. Ce îi deranjează? Că șeful lor suprem a rămas fără viză de America.
  • Pe cine vreți la conducerea Guvernului, pe Veorica și pe Dragnea? Dvs. puteți elibera Oltenia. Știu că sunteți amenințați, șantajați că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptați, rezistați, pentru că îi vom îngenunchea.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu