joi, februarie 25, 2021
4.8 C
Craiova

Rareș Bogdan: „Ludovic Orban a eșuat ca președinte al PNL!”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale.

Declaraţiile au fost făcute duminică seara în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a criticat pe preşedintele partidului, Ludovic Orban. El a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale.

Rareş Bogdan a mai spus că Orban trebuia să demisioneze din funcţia de preşedinte al PNL după alegerile parlamentare.

„Sper să nu facem vreo greşeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit. Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să sprijinim Guvernul Cîţu (…) Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este mai puternic cu cât este mai unit, cu atât este mai puternic şi toată lumea are loc aici. Cred că Ludovic Orban va fi un foarte bun preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedinte al PNL. Cred că a eşuat în această calitate”, a declarat Rareş Bogdan la Aleph News.

Rareş Bogdan a mai dezvăluit faptul că strategia PNL este să susţină Guvernul Cîţu. În paralel, liberalii se pregătesc pentru alegerile interne, congresul fiind programat în luna iunie.

Primul interviu din acest an

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan anunța aseară, pe contul său de Facebook, că va merge la această emisiune, fiind, de altfel, primul interviu pe care îl acordă în acest an.

El a anuțat și temele despre care va discuta.

„Despre democratizarea reala a deciziilor in partide. Despre transparentizare și promovarea competentei. Fapte, NU vorbe. Un partid la guvernare in care funcționează Democratia este garanție ca DEMOCRATIA reprezentativa nu va fi afectata in societate. Despre lipsa de consultare și preocuparea spre consolidarea puterii unui individ sau cel mult a unui grup. Unde eșuează partidele și de ce trebuie susținută guvernarea. Despre priorități și promisiuni, despre răbdarea cetățenilor și realizările guvernanților. Despre greșeli și decizii controversate. Despre sfidare și aroganta vs competentă și buna guvernare. Despre repararea unor greșeli și prioritizarea unor reforme. Despre promovarea pe baza de competentă vs clientelismul tipic de partid. Despre prezent și viitor vs Greșelile trecutului recent”.

Emisiunea transmisă online pe Aleph News a avut 46.000 de vizualizări.

Ultimele stiri

Crește numărul infectărilor cu Covid-19 în rândul copiilor

Analiza de situație privind evoluția epidemiei publicată ieri de Institutul Național de Sănătate Publică arată  o tendință de creștere...

Mai multe articole din aceeasi categorie