luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Răzvan Burleanu, fără contracandidat la șefia FFR

Răzvan Burleanu va rămâne singurul candidat pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, după ce dosarul său de candidatură a fost aprobat. Dosarele lui Sorin-Victor Răducanu și Gabriel Barbu Șeitan au fost respinse, iar actualul președinte nu va avea rival la alegerile programate pe 12 aprilie, anunță Eurosport.ro.

Dosarele lui Sorin-Victor Răducanu, fost fotbalist la Dinamo și Sportul Studențesc, și Gabriel Barbu Șeitan, autorul cărții „Un campion de legendă – Dan Petrescu”, au fost respinse de către comisia de verificare.

Potrivit gsp.ro, motivul pentru care dosarul lui Sorin Răducanu a fost respins este reprezentat de faptul că acesta nu a prezentat 5 adeziuni. Singurul club de fotbal care sprijină candidatura lui Răducanu este Progresul București.

Cei doi candidați ale căror dosare au fost respinse pot depune contestație în termen de 24 de ore de la momentul publicării deciziei pe site-ul oficial al FRF, adică până miercuri, 30 martie, ora 21:50.

Răzvan Burleanu se află la șefia FRF din anul 2014, atunci când a câștigat primul său mandat. În 2018, el a obținut un al doilea mandat, iar anul acesta este foarte aproape de a obține al treilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal.

Alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal vor avea loc pe 12 aprilie.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie